ASUMISEN VISIOT: AKTIIVISTA TOIMINTAA & RAUHALLISIA HETKIÄ - YHDESSÄ ja YKSIN

Orientoiva materiaali tulevaisuustyöpajan suunnittelupeliin

 
Tulevaisuustyöpaja on tilaisuus, jossa on tarkoitus ideoida asuinalueen erilaisia käyttöjä, toimintoja ja tapahtumia asukkaiden näkökulmasta. Työpaja etenee ohjatun suunnittelupelin muodossa. Näiden nettisivujen tarkoituksena on kertoa suunnittelupelin pääperiaatteista. Pelin tarkemmat säännöt ja se miten pelissä edetään käydään yhdessä läpi ennen pelin alkua.
suvela
  suvela Espoon Suvelan työpajat liittyvät alueella käynnissä olevaan Suvelan Onni -nimiseen kehityshankkeeseen, ja siihen liittyvään tulevaisuuden asumisen tutkimukseen. Millaisia ovat suvelalaisten asumisen tarpeet, miten asuinalueelle ominaista yhteisöllisyyttä voidaan tukea erilaisten tilaratkaisuiden avulla?
suvela suvela Turun Varissuo on tiivis ja eläväinen asuinalue joka tarjoaa asukkailleen monipuoliset lähipalvelut. Varissuon työpajat liittyvät tutkimukseen jossa tarkastellaan miten alueella keskeisesti sijaitsevia Littoisten tietä reunustavia korttelialueita voitaisiin kehittää niin, että tulevaisuuden Varissuo olisi entistä elinvoimaisempi hyvä asuinympäristö erilaisille ihmisille.